Ny kamera!

I går köpte jag mig en ny kamera, dels för att jag ville ha nåt nytt och dels för att den gamla bråkar med mig. Felet med den gamla är att det felar en liten hake på batteriluckan, så ibland får den inte kontakt som den ska utan visar bara ”batteriet tomt” fast det är nyladdade batterier som jag har satt i. Det är väldigt irriterande att ha det så och det blir näst intill omöjligt att ta ögonblicksbilder. Eftersom jag jobbade en hel del extra förra månaden så tyckte jag att jag kunde unna mig en ny kamera. Det blev en Sony W350 och jag är redan jättenöjd med den! Smile

Kommer inte ihåg när det senast var så roligt att fotografera. Smile

Share Button
Detta inlägg postades i Foto. Bokmärk direktlänk.

2 svar på Ny kamera!

  1. Anna säger:

    Och nu är det så här att jag vill se bilderna 1,2,8 och 9 i sin helhet… Lägg upp dem så jag får se! Så fina vinterbilder är synd och skam att gömma i ett kollage Wink

  2. Gerda säger:

    Smile dom kommer…..(när jag ”får” sitta vid datorn utan att det gnälls, dvs i morgon nån gång). Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att infoga en smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette