En del av fotona från gårdagens bildkollage!

Bild 1

Bild 2

Bild 8

Bild 9

Share Button
Detta inlägg postades i Foto. Bokmärk direktlänk.

5 svar på En del av fotona från gårdagens bildkollage!

 1. Anna säger:

  Gillar de på sjön Smile – de andra två förstår jag tyvärr inteThinking
  Glöm inte att du kan ta närbilder på snö – fint och roligt!

  • gerda säger:

   Nja, dom är mest tagna för att testa kameran….men tyckte att dom passade i kollaget. Dom gjorde sig faktiskt mycket bättre där….mm har en del närbilder på snön, men tycker allt att det är lite svårt att ta bra bilder, men jag lär mig väl.

 2. Emschen säger:

  Gillar verkligen bild nr 2. Smile

  • gerda säger:

   Mm, gör jag också. Funderar på att skriva ut den, men då skulle jag vilja ha den i ett större format än A4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att infoga en smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette