Cykeldrag med Lex!

image

Då har Lex och jag varit ute på vår första dragrunda med cykeln. Trodde att det skulle gå mycket snabbare, men det var precis som om han inte förstod att han skulle dra när han var själv i ”spannet”. Men han drog emellanåt och då gick det riktigt snabbt, så han kommer nog snart på vad som förväntas av honom. Men det är bra att Dakka har träningsvila för då hinner Lex och jag träna in kommandona så att dom verkligen sitter. Det är INTE ok att han springer av vägen för att jaga något! Inte heller är det ok att stanna för att nosa och kissa (hanhund, suck) men det kommer han lära sig.

Är riktigt nöjd med rundan (det var värt att trotsa dom värkande fingrarna) och Lex, vi kommer ha många härliga mil tillsammans! Längtar tills jag kan ta med Dakka också.

Share Button
Detta inlägg postades i Drag, Hundar. Bokmärk direktlänk.

2 svar på Cykeldrag med Lex!

 1. Emschen säger:

  Ska du ha de båda två till att dra cykeln? Låter som en träning för mig hahahaha

  Har du MC-jacka på dig? Ser ut som du har en rejäl skyddsjacka nämligen.

  kram

  • gerda säger:

   Ja, bägge hundarna ska få dra mig! Det är mer träning än man först tror, men visst är det lättare än att tex cykla själv.
   Ja, det är en mcjacka jag har på mig. Missbedömde graderna ute och pallade inte gå upp och hämta jacka så jag lånade Rickards som låg i förrådet. Ja den hade skyddat mig bra om jag trillat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att infoga en smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette