Ändrade planer!

Hade tänkt att sticka till Bruses och dra med Lex i morse. Tänkte se om hans motivation blev bättre i den miljön, skog och skönt underlag, men så började jag tänka om. Har ju en liten Dakka som hade fått ligga i bilen (hos husse iof) under tiden och sen fick jag ett gott råd som jag tog till mig. Så jag bestämde mig för att strunta i draget och gå en runda med bägge vovvarna istället.

Det blev en jättehärlig runda i Bruses där jag passade på att träna lite lydnad i ”rakt fram, höger och vänster”. Första kilometern fick dom gå lite som dom ville men sen skulle fokus vara rakt fram, vilket inte var det lättaste hela tiden, det finns ju såååå mycket intressant i skogen. Trots regn och lite blåst så hade njöt jag för fullt av höstrundan och det verkade även Lex och Dakka göra.

Share Button
Detta inlägg postades i Drag, Hundar. Bokmärk direktlänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att infoga en smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette