14 Benen upp i luften

Nr 14 Benen upp i luften (1/365)

Nr 14 Benen upp i luften (1/365)

En klar favoritställning om man frågar Dakka!

Share Button
Detta inlägg postades i Djur, Hundar, Utmaning 365foton 2015. Bokmärk direktlänk.

6 svar på 14 Benen upp i luften

 1. Här ser allting ut att vara i sin ordning. Lycka till under året!
  /Gunilla, PixelCat, admin

 2. Eva säger:

  En riktig Husky tjej <3

 3. Linnea & Olov säger:

  Haha, jag känner igen den där sov/slappställningen. Ser så skönt ut Grin

 4. Linnea & Olov säger:

  Haha, jag känner igen den där sov/slappställningen. Det ser så skönt ut! Grin

 5. Janicke säger:

  Hur går det med 365-utmaningen? Det är ett tag sen du publicerade något…
  Du har tyvärr fallit för för sexveckorsstrecket och blir nerflyttad från listan med aktiva. Men det är bara att du mejlar om du tar ny fart! Och hör även av dig om du skulle bestämma dig för att sluta, så att vi vet.
  Janicke / Adm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att infoga en smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette