Semester

Hade tänkt och vara duktig under semestern och blogga riktigt mycket.  Tänkte dela med mig av allt det fina vi får uppleva men det har inte blivit någonting av det. Internetuppkopplingen har varit dålig och långsam (typiskt när man har fri surfa även i  Norge, tack Telenor), mår illa när jag försöker blogga i bilen och på kvällarna har jag varit så trött så att jag har varit sur. ”suddasuddabortdinsuramin”
Så det får bli ett längre inlägg när vi kommit hem istället.
Hitintills har semestern varit trevlig men kall och dyr….jag hade räknat med att det skulle bli dyrt eftersom det var till Norge vi skulle men att det skulle gräva ett så enormt hål i plånboken var jag inte beredd på. Färjorna som vi var tvungna att åka med för att komma dit vi ville var många och dyra….så resten av månaden blir snååål men det är det helt klart värt!
Många härliga bilder har jag hunnit ta och fler lär det bli innan vi är hemma.

image

Åre

Share Button
Detta inlägg postades i Okategoriserade. Bokmärk direktlänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att infoga en smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette