Motivation!

Med knappt 5 timmars sömn och 2 plus, regn och blåst (ca 10m/s) samt ett kompakt mörker var det en hög tröskel att komma över för att ge sig och köra hundarna.

Men jag är så glad att jag lyckades övertala mig själv och komma ut för hundarna var motiverade och jobbade på i ett bra och jämnt tempo trots bitar med rejäl motvind. Dom lyssnade bra på mig och svängde där jag ville trots att vi inte brukar köra tillbaka där vi redan har kört men tack vare det så fick vi både ihop en runda på ca 16km och träna på att lyda matte och inte bara gå på rutin. Dakka älskade tydligen detta för hon jobbade på bra hela vägen även när vi vände av hemåt (hon brukar normalt sluta dra när hon märker att vi vänder hemåt).

Väl hemma igen så väntade varmt kaffe och lite mat på mig innan det blev en timme till i sängen innan det var dags att åka till jobb igen.

Share Button
Detta inlägg postades i Drag, Hundar. Bokmärk direktlänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att infoga en smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette